Klassz, különösen a saláta:)
Ezt egy ismerősömtől hallottam, elkészítettem és nagyon tetszett a családnak. Azóta is készítem gomba nélkül is akár a tölteléket muffinformában kisütve.
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A tölteléket előző éjjel is elő lehet készíteni és hűtőben tárolni, jobban összeérik, de előtte is közvetlenül elkészíthető.
Az almát megpucolom és apró kockákra vágom, a sajtot is apró kockákra vágom, a hagymát, bacont is felkockázom. A petrezselymet apróra vágom, vagy szárítottat teszünk bele. A hozzávalókat jól összekeverem és a gombát megtisztítom, szárait levágom és a tölteléket beletöltöm.
Előmelegítem a sütőt. Egy tepsit vékonyan kiolivázok és a gombafejeket megtöltve belehelyezem sorba.
Pirosra sütöm a gombát 180 fokon. Ha marad töltelék azt külön ki lehet sütni muffinformába, de az alját kenjük ki zsírral, vagy szilikonos formába helyezzük.
Köretnek lehet enni hozzá rizst, vagy savanyúságot. Én szoktam csak a tölteléket elkészíteni a családnak rizibizivel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.