Fejenként 3 db nagyobb méretű gombát számolok
1 kis fej hagyma, 1 tojás, só, bors, borsikafű, petrezselyemzöld, bazsalikom, füstölt sajt
A gombákat megtisztítom, szárát óvatosan kitörtöm és apróra vágom.
Töltelék :
Kis fej hagymát olivaolajon üvegsre párolom, hozzáadom az apróra vágott gombatönköket, sózom, borsozom, petrezselyemzöldet és borsikafüvet adok még hozzá. Puhára párolom és kicsi hagyom kihülni. Amikor langyosra hült hozzákeverek egy felvert tojást.
A gombákat tepsiben alufóliára helyezem amit enyhén mglocsolok olivaolajjal. Mindegyik gombába egy kis darab füstölt sajtot helyezek és rákanalazom a tojásos gombatölteléket. A gombák tetejére ismét egydarab füstölt sajtot helyezek és kis bazsalikommal megszórom.
Előmelegeített légkeveréses sütőben kb. 25-30 perci sütöm.
Én elválasztottam egy kis alufóliával és mellé helyeztem egész paradicsomokat amit csillag alakban bevagdostam és durva sóval és egy kis bazsalikommal megszórtam. Igy együtt sült a gombával.
A gomba mellé grillezet sajtot készítettem (íAldi-ban kapható grillezhető sajt) és egy kis Remulade szószt adtam még hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.