Hozzávalók:
60 dkg darált hús
1 púpos teáskanál só
1 kk. bors
10 dkg zsemlemorzsa
1 púpos ek. pirospaprika
4-5 gerezd fokhagyma(összezúzva)
3 db nyers tojás
és még
5 db főtt tojás
Elkészítés:
A főtt tojás kivételével mindent összekeverünk,2 részre osztjuk,majd egy jénai tálba tesszük a felét és rárakjuk a főtt tojásokat.
A maradék húst rátesszük,vizes kézzel formára igazítjuk,megszórjuk prézlivel és szép ropogósra sütjük,kb.175 fokon 1 óra
jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.