Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 28 hétfő Valéria névnapja

Főoldal » Töltött dagadó Vajas burgonyával

felvitel dátuma: 2014-08-03 16:25:56       mai nézettség: 1       nézettség: 1711
részletes recept
Töltött dagadó Vajas burgonyával
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók: 1.30 dkg dagadó, 4 db csirkemáj, 6 db tojás, 1 doboz gomba 175 g, 5 szelet száraz kényér,1 fej vöröshagyma,  1 nagy csokor petrezselyemzöld,, bors, vegetta, ízlés szerint

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Elkészítése: A hagymát üvegesre párolom, gombát rádobom 10 percig kavargatom. A kenyeret beáztatom, jól kicsavarom a vizet belőle, májat elkaparom a petrezselyemzöldet apróra metélem, és a kenyérhez adom a 6 egész tojással és a fűszerekkel. A dagadót  megsózom és a jól eldolgozott masszával megtöltöm, hústűvel összetűzöm. Egy hőálló edényt egy kanál zsírral kikenek a dagadót bele helyezem 2,5 dl vizet öntök , és előmelegített sütőben sütöm olyan 1- 1.5 óráig.

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Erdődiné Sándor Éva 2015 november 9

Én a leírtak alapján el készítettem ,jól sikerült . A családomnak nagyon ízlett !

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*