Én a leírtak alapján el készítettem ,jól sikerült . A családomnak nagyon ízlett !
Hozzávalók: 1.30 dkg dagadó, 4 db csirkemáj, 6 db tojás, 1 doboz gomba 175 g, 5 szelet száraz kényér,1 fej vöröshagyma, 1 nagy csokor petrezselyemzöld,só, bors, vegetta, ízlés szerint
Elkészítése: A hagymát üvegesre párolom, gombát rádobom 10 percig kavargatom. A kenyeret beáztatom, jól kicsavarom a vizet belőle, májat elkaparom a petrezselyemzöldet apróra metélem, és a kenyérhez adom a 6 egész tojással és a fűszerekkel. A dagadót megsózom és a jól eldolgozott masszával megtöltöm, hústűvel összetűzöm. Egy hőálló edényt egy kanál zsírral kikenek a dagadót bele helyezem 2,5 dl vizet öntök rá, és előmelegített sütőben sütöm olyan 1- 1.5 óráig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.