1 kg. sertésdagadó
7 db. főtt tojás
3 db. nyers tojás
5 dkg. prézli
1 cs. petrezselyemzöld
só
őrölt bors
1 ek. zsír
A tojásokat megfőzzük, hűtjük, pucoljuk.
A dagadót kívül-belül sózzuk, borsozzuk.
A főtt tojásokat apróra vágjuk, hozzáadjuk a prézlit, 1 csipet sót, borsot, a nyers tojásokat, a petrezselymet, majd az egészet összekeverjük és a dagadó belsejébe töltjük, a végét hústűvel megtűzzük és jénai tálba téve, fagyos zsírral lekenve alufóliával letakarva,175 fokos sütőben kb.1 óra alatt szép pirosra sütjük, ha szükséges a fóliát levéve még tovább is süthetjük, de vigyázunk, hogy ne szárítsuk ki.
Jó étvágyat hozzá!
saját receptváltozat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.