Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Közepes » Töltött dagadó Katától

felvitel dátuma: 2018-12-29 18:58:03       mai nézettség: 1       nézettség: 1087
részletes recept
Töltött dagadó Katától
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg. sertésdagadó
7 db. főtt tojás
3 db. nyers tojás
5 dkg. prézli
1 cs. petrezselyemzöld
só 
őrölt bors
1 ek. zsír

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

A tojásokat megfőzzük, hűtjük, pucoljuk.
A dagadót kívül-belül sózzuk, borsozzuk.
A főtt tojásokat apróra vágjuk, hozzáadjuk a prézlit, 1 csipet sót, borsot, a nyers tojásokat, a petrezselymet, majd az egészet összekeverjük és a dagadó belsejébe töltjük, a végét hústűvel megtűzzük és jénai tálba téve, fagyos zsírral lekenve alufóliával letakarva,175 fokos sütőben kb.1 óra alatt szép pirosra sütjük, ha szükséges a fóliát levéve még tovább is süthetjük, de vigyázunk, hogy ne szárítsuk ki.
Jó étvágyat hozzá!
saját receptváltozat

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*