-4 drb csirkemell
-4 szelet sajt
-1 szál füstölt kolbász
-1 kapia
- 2 drb csemege uborka
Pác:ételízesítő, űrölt pirospaprika,olaj,3-4 gerezd fokhagyma.
Panír:liszt,tojás,reszelt sajt,só,zsemlemorzsa.
A húst megmosom,megszárítom és mind a 4 drb-ot bevágom,vigyázva hogy ne vágjam át teljesen.Szétterítem a cs.mellet és a belső részét óvatosan kiklopfolom,majd ráteszem a szelet sajtot,darabka kolbászt,félbe vágott uborkát,csíkokra szeletelt kapiát.Ezután hústűvel összefogjuk vagy fogpiszkálóval is össze lehet tűzni.
A páclével megkenjük a töltött cs.melleket.Legjobb előző este bepácolni hogy átvehesse az ízeket.
Panírozzuk lisztben,tojásban-melybe reszelünk kevés sajtot,majd zsemlemorzsában.Bő forró olajban lassú tűznél sütjük h.jól átsüljön a cs.mell.
Köretként krumplipüré vagy sült kukoricás krumplival kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.