Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Töltött csirkemell sajt bundában

felvitel dátuma: 2012-01-22 14:11:49       mai nézettség: 1       nézettség: 980
részletes recept
Töltött csirkemell sajt bundában
Hozzávalók 4 személyre:

-4 drb csirkemell

-4 szelet sajt

-1 szál füstölt kolbász

-1 kapia

- 2 drb csemege uborka

Pác:ételízesítő, űrölt pirospaprika,olaj,3-4 gerezd fokhagyma.

Panír:liszt,tojás,reszelt sajt,,zsemlemorzsa.

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A húst megmosom,megszárítom és mind a 4 drb-ot bevágom,vigyázva hogy ne vágjam át teljesen.Szétterítem a cs.mellet és a belső részét óvatosan kiklopfolom,majd ráteszem a szelet sajtot,darabka kolbászt,félbe vágott uborkát,csíkokra szeletelt kapiát.Ezután hústűvel összefogjuk vagy fogpiszkálóval is össze lehet tűzni.

A páclével megkenjük a töltött cs.melleket.Legjobb előző este bepácolni hogy átvehesse az ízeket.

Panírozzuk lisztben,tojásban-melybe reszelünk kevés sajtot,majd zsemlemorzsában.Bő forró olajban lassú tűznél sütjük h.jól átsüljön a cs.mell.

Köretként krumplipüré vagy sült kukoricás krumplival kínáljuk.

Szakács: Csillus


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*