Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Töltött csirkemell ahogy én szeretem

felvitel dátuma: 2011-09-27 17:29:11       mai nézettség: 1       nézettség: 2132
részletes recept
Töltött csirkemell ahogy én szeretem
Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkemell filé

A töltelékhez:

2 db tojás

1 ek. mustár

1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/

1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /

10 dkg sonka

10 dkg reszelt trappista sajt

3-4 levél medvehagyma vagy fél csokor metélő hagyma

őrölt fekete bors

A panírozáshoz:

liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk.A 2 db tojást megfőzzük, kockára vágjuk. A sonkát, paprikát, medvehagymát vagy a metélő hagymát szintén apró kockára vágjuk.

 Elkészítés: Összekeverjük a sonkát, tojást, medvehagymát, reszelt sajtot és a paprikát. Adunk hozzá egy kanál mustárt. Ízesítjük sóval, borssal. A tölteléket a csirkemellek közepére halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Lassú tűzön olajban kisütjük.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 szeptember 27

És megint egy csodálatosan szép és roppantul fincsi recept. Koszike!

0/10 Bihary Livia 2011 szeptember 28

Mentve hétvégén elkészítem majd beszámolok!Üdv Livia!

0/10 kautz1009 2011 szeptember 28

Köszi szépen!Remélem ízleni fog és nem okozok vele csalódást!

0/10 Bihary Livia 2011 október 2

Ígértem ,elkészült kicsit változtattam,tettem bele krémfehérsajtot csirkesonkát, gombát !Finom lett!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*