És megint egy csodálatosan szép és roppantul fincsi recept. Koszike!
4 db csirkemell filé
A töltelékhez:
2 db tojás
1 ek. mustár
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
10 dkg sonka
10 dkg reszelt trappista sajt
3-4 levél medvehagyma vagy fél csokor metélő hagyma
só
őrölt fekete bors
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk.A 2 db tojást megfőzzük, kockára vágjuk. A sonkát, paprikát, medvehagymát vagy a metélő hagymát szintén apró kockára vágjuk.
Elkészítés: Összekeverjük a sonkát, tojást, medvehagymát, reszelt sajtot és a paprikát. Adunk hozzá egy kanál mustárt. Ízesítjük sóval, borssal. A tölteléket a csirkemellek közepére halmozzuk, összehajtjuk és bepanírozzuk. Lassú tűzön bő olajban kisütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.