Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Töltött csirkecombok

felvitel dátuma: 2013-09-29 16:51:32       mai nézettség: 2       nézettség: 2386
részletes recept
Töltött csirkecombok
Hozzávalók 1 személyre:
  • 5db egész csirkecomb
  • 3db szikkadt zsemle
  • tej a zsemlék áztatásához
  • 1 nagy csokor zöldségzöld
  • 1tk reszelt vöröshagyma kevés olajon dinsztelve
  • 2 tojás
  •   bors majoranna
  • Ezenkívül lehet bele tenni 1 elkapart csirkemájat,és apróra darabolt gombát,de én most natúr készítettem
  •  zsír,vagy olaj
  • féldl víz
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:
  • A csirkecombokon a bőr és a hús között egy zsebet képezünk,és lesózzuk a bőr alatt is őket.Jó ha pár órát áll!
  • A zsemléket tejbe áztatjuk,közben apróra vágjuk a zöldségzöldet,és a vöröshagymát megdinszteljük.
  • A zsemléket jól kicsavarjuk,és a kezünk között szétmorzsoljuk.Hozzáadjuk a hagymátzöldséget fűszereket,és a tojásokkal összedolgozzuk.
  • Betöltjük a combokat,zsírozott tepsibe rakjuk,és a tetejüket fórró olajjal,vagy olvasztott zsírral meglocsoljuk.Erre azért van szükség,mert így nem folyik ki a töltelék.
  • Fél dl vizet öntünk alá,és lefóliázva 40 percig sütjük 180-200 fokos sütőben.Levesszük a fóliát,és még visszatesszük,amíg szép piros lesz.
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*