Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Töltött csirkecomb kicsit másképp

felvitel dátuma: 2013-03-16 13:54:33       mai nézettség: 2       nézettség: 1888
részletes recept
Töltött csirkecomb kicsit másképp
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók 6 személyre:

6 db csirkecomb

1 db tojás

10 dkg sonka

2 db csirkemáj

2 szelet rozskenyér

10 dkg húsos füstölt szalonna

4 fej vöröshagyma

őrölt bors

ételízesítő

szárnyas fűszer

1 cs. petrezselyem zöld

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Előkészítés:Két darab hagymát a kolozsvári szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk, A csirkemájat és a sonkát felkockázzuk.. A rozskenyeret beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk. A maradék vöröshagymát cikkekre vágjuk.

Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá. Ha a máj fehéredni kezd rátesszük a sonkát,pár percet pirítjuk majd levesszük a tűzről. Hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket,,petrezselyem zöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük a cikkekre vágott vöröshagymával együtt, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Kevés vizet teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit és egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.

Tetszőleges körettel, salátával kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 Andi80 2013 március 18

Nagyon étvágygerjesztő, mint mindig :-)

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*