Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Töltött csirkecomb Kata módra

felvitel dátuma: 2018-10-02 07:56:46       mai nézettség: 1       nézettség: 728
részletes recept
Töltött csirkecomb Kata módra
Hozzávalók 3 személyre:

2 db közepes méretű egész csirkecomb
5 db tojás
Kb. 10 dkg. zsemlemorzsa
1 cs. petrezselyemzöld levele

bors

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:
A tojásokból 3 db - ot sós vízben megfőzünk.
Addig a csirkecombokat megmossuk, letisztítjuk, majd óvatosan a bőre alá nyúlva elválasztjuk a hústól, vigyázva, hogy ne szakadjon ki.
Kívül belül enyhén megsózzuk, borssal megszórjuk.
A lehűtött tojásokat megpucoljuk, tojásszeletelőn apróra vágjuk, egy jénai tálba tesszük, hozzáütjük a maradék 2 tojást, sózzuk, ( kb.1 púpos kk., ez a sótól és az ízlésünktől függ, ha szükséges inkább kóstoljuk meg.) borsozzuk.
Beletesszük a zsemlemorzsát, az összeaprított petrezselyemzöldet, majd az egészet összekeverjük és egyenlően elosztva a húsok bőre alá töltjük, hústűvel megűzzük, jénai sütőtálba tesszük, egy ek. olajat teszünk a húsokra, letakarjuk és 175 fokosra előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt szép pirosra sütjük.
Tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Nagyon finom ízletes tojásos étel.
Jó étvágyat hozzá!
saját családi recept
 
Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*