Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Töltött csirkecomb filé ahogy én szeretem

felvitel dátuma: 2012-08-04 11:05:14       mai nézettség: 2       nézettség: 4194
részletes recept
Töltött csirkecomb filé ahogy én szeretem
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkecomb

4 szelet trappista sajt

4 szelet sonka vagy füstölt tarja

2 db paprika /piros,sárga/

1 cs. újhagyma

szárnyas fűszerkeverék

A panírozáshoz:

finom liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre  az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk.

Elkészítés:  A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, sonkát vagy füstölt tarját,piros és sárga paprikát és újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük  majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

étvágyat kívánok hozzá!!:))

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*