Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Töltött csirkecomb

felvitel dátuma: 2012-10-07 11:55:20       mai nézettség: 3       nézettség: 1818
részletes recept
Töltött csirkecomb
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók 6 személyre:

6 db csirkecomb

4 db tojás

3 db zsemle

20 dkg húsos füstölt szalonna

2 fej vöröshagyma

őrölt bors

ételízesítő

szárnyas fűszer

2 ek .liba vagy kacsazsír

1 cs. petrezselyem zöld

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 90 perc

Elkészítés:

Előkészítés:A hagymát,szalonnát,petrezselymet apróra vágjuk,A tojásokból hármat megfőzünk,lehűtjük,megpucoljuk,felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk,kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk,sózzuk.

Elkészítés:A szalonnát kipirítjuk,megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről majd hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket,kockára vágott főtt tojást,petrezselyem zöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük,szárnyas fűszerrel megszórjuk. Két kanál zsiradékot és kb. két deci vizet teszünk alá. Sütőben sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.

Tetszőleges körettel,salátával kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*