Nagyon guszták!!Imádom a csirkét!!:))
Hozzávalók: 10 db. csirke felső comb olaj a sütéshez, só csírkasült fűszer keverék.
Töltelék: 6 db. zsemle, 3 db. tojás, só, bors, zöldségzőld apróra vágva.
A húsokat sózom,csirke fűszerrel bekenem, és kicsit várok hogy jól beleívódjon a fűszer a húsba. Addig elkészítem a tőlteléket.
A zsemléket megáztatom vízben, jól kicsavarom, hozzáadom a tojást,és a fűszereket. Jól összegyúrom.
A csirke combok bőrét felemelem,és mindegyik alá teszek tölteléket.tepsibe teszek kevés olajat, bele teszem a húsokat, alufóliával letakarom és sütőbe teszem. Fél óra múlva leveszem a fóliát, és szép pirosra sütöm.Atetejére locsolok egy kis szójs szószt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.