Én ezt általában farrészes csirkecombbal szoktam készíteni, azt könnyebb tölteni, de most nem kaptam.
A fűszerek Toldi fűszertermékek:
A csirkecombot megtisztítom és a bőrét körben fogvályóval letűzöm, fellazítom a töltelék helyét.
A hagymát apró kockára vágom és kevés oliván megpirítom, majd hozzáadom a késsel felkapart csirkemájat, a tejben áztatott zsemlét lecsurgatva belemorzsolom, a tojást és a fűszereket hozzákeverem.
A csirkecombokat megtöltöm, fogvályóval lerögzítvem, a külsejét mindkét oldalon megszórom fűszersóval és majorannával, majd vékonyan kizsírozott tepsibe helyezem a húst, kevés vizet öntök alá.
Ha marad töltelék én azt is mellé szoktam önteni és letakarom fóliával úgy sütöm.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 1 órát sütöm, a vége felé leveszem a fóliát és pirítom kicsit a húst.
Köretnek rizs, vagy rizibizi illik hozzá én a paleo miatt savanyússággal készítettem.
Paleosok töltelék: a hagymát apróra vágom és megpirítom oliván, majd hozzáadom a lekapart csirkemájat, egy főtt tojást apróra vágva, 1-2 evőkanál szezámlisztet, fűszereket.
Ezt töltöm a csirkecombba, majorannával és fűszersóval megszórom a csirkecombot kívülről. Köretnek savanyúságot ettem hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.