Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Töltött csirkecomb

felvitel dátuma: 2018-10-18 22:36:20       mai nézettség: 3       nézettség: 512
részletes recept
Töltött csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:

Töltelékhez:

3 db zsemle
2 db tojás
1 közepes fej vöröshagyma lereszelve
3 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
1 csokor petrezselyemzöld aprítva
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
20 dkg vargánya gomba 

További hozzávalók:

7 db csirkecomb
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
a combok lekenéséhez:
1 dl étolaj
2 tk méz
1 ek ketcup

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 70 perc

Elkészítés:
A zsemlét vízben áztattam, kinyomkodtam, összekevertem a tojással és egyéb hozzávalókkal.
A combokat megmostam.

A bőrt meglazítottam és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodtam, majd fehér cérnát fűzve tűvel összevarrtam.
A megtöltött combokat sóztam, borssal megszórtam.

Egy nagy tepsit zsírral kikentem és a combokat bele tettem.
Alufóliával befedtem.
200 fokra melegített sütőben 60 percet sütöttem.
Alufóliát levettem.
Az étolajat a ketchuppel,mézzel összekevertem.
A combokat egy kenő tollal bekentem.
Visszatettem még pár percre, hogy szép piros ,ropogós legyen a combunk.
Sütés ideje 75 perc volt.
Szép pirosra sültek.
Serpenyőben sült krumplival és ecetes házi paprikával fogyasztottuk.
Jó étvágyat kívánok!
Szakács: Edit


Film link: https://www.facebook.com/konyhamania.edit.modra

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*