Töltelékhez:
3 db zsemle
2 db tojás
1 közepes fej vöröshagyma lereszelve
3 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
1 csokor petrezselyemzöld aprítva
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
20 dkg vargánya gomba
További hozzávalók:
7 db csirkecomb
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
a combok lekenéséhez:
1 dl étolaj
2 tk méz
1 ek ketcup
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.