Jól néz ki:)
1 db 1,5 kg-os konyhakész csirke
10 dkg bacon
1 fej fehér hagyma /sima vöröshagyma is jó/
2 db zsemle
2 dl tej
2 db tojás
1 kis doboz konzerv kukorica
15 dkg trappista sajt
só
őrölt fehér bors
majoránna
szárnyas fűszer
ételízesítő
petrezselyemzöld
1 db sütőzacskó
Előkészítés:A csirkét megtisztítjuk,megmossuk,kívül-belül sózzuk,fűszerezzük.A tojásokat megfőzzük.A sajtot lereszeljük vagy a baconnal együtt kis kockákra vágjuk.A hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk.A zsemléket tejbe áztatjuk,kinyomkodjuk.
Elkészítés:A bacont kipirítjuk,megfonnyasztjuk rajta a hagymát.Hozzáadjuk a petrezselymet,leszűrt kukoricát,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá.Belekeverjük a sajtot,kockákra vágott főtt tojást és a kinyomkodott zsemléket.
A tölteléket a csirke hasüregébe töltjük.A nyílást összetűzzük vagy bevarrjuk.A csirkét sütőzacskóba tesszük és előmelegített sütőben kb.1,5 óra alatt szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.