Nagyon jól néz ki! Imádom a töltött csirkecombot, de csak magamnak nem csinálok :-(! Kössünk csere üzletet: én adok szilvásgombócot, Te meg a pipicombot :-)!
A tojásokat megmosssuk, hideg vízben, egy edénybe oda tesszük főni, forrástól számítva 10 perc alatt keményre fő.
A húsokat szárazra töröljük, a bőrt fellazítjuk, kívülről minden oldalát megkenjük mustárral.
A töltelékhez a kenyér szeleteket beáztatjuk a tejbe, majd jól kicsavarjuk a levét, és egy edénybe morzsoljuk, a fokhágymát összezúzzuk, hozzáadjuk a kenyérhez. Ezután a főtt tojásokat apróra vagdaljuk, hozzáadunk egy kiskanálnyi mustárt, a petrezselyem zöldet apróra vágjuk, majd jól összedolgozzuk a kenyérrel fűszerekkel, amiket ízlés szerint adunk a töltelékhez. Betöltjük a húsokat, egy nagyobb tepsibe helyezzük őket, közé tehetjük a kimaradt tölteléket, pici olajat öntünk alá, alufóliával letakarjuk , és 180 °C-ra előmelegített sütőben 40 percig pároljuk, majd kivesszük, eltávolítjuk róla a fóliát és 15 perc alatt szép pirosra sütjük.
Mi most vegyes zöldségsalátát ettünk hozzá, amihez apróra vágtam a paradicsomot, sárga-és zöld paprikát, valamint a lila hagymát, kevés ételízesítővel és pici ecettel ízesítettem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.