2 db nagyobb csirkecomb 2 főtt tojas 1 tojas Apróra vágott hagyma So,bors,vegeta izles szerint 1-2 gerezd zúzott fokhagyma vagy fokhagyma granulat izles szerint SultCsirke fuszerkeverek Kevés pirospaprika Csipet őrölt kömény Apróra vágott petrezselyem 2-3 szelet kenyer Kenyer aztatashoz: kevés tej Sutes: házi zsír
A kenyeret áztassuk be kevés tejbe.Fozzuk meg a tojásokat kb 8-10 perc alatt. Egy nagyobb tálba tegyük a tejtol kicsavart kenyeret. Adjuk hozza: apróra vágott hagyma,petrezselyem tojas,apróra vágott főtt tojas,so,bors,kömény,pirospaprika,fokhagyma,vegeta. Dolgozzuk jo alaposan össze,majd óvatosan töltsük a tölteléket a csirke combok bőre alá.Sozzuk meg a combokat es helyezzük hőálló tálba.A combok tetejet szórjuk meg SultCsirke fuszerkeverekkel,majd kevés házi zsírt adjunk hozza.Alufoliaval letakarva 180 fokon pároljuk puhára,majd a fóliát levéve süssük pirosra 200-220 fokon.Koretnek krumplit vagy rizst adjunk hozza.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.