A darált húsból a fűszerekkel pörköltet készítek egy Mesterszakács Főzőedényben.
Közben a krumplit meghámozom a TW Zöldséghámozóval, majd kifúrom a krumpli fúróval a közepüket.
A krumpli spirálokat bő olajban kisütöm.
Mikor a pörkölt elkészült, ez kb. a Mesterszakács Főzőedényben 10 perc, hagyom langyosra hűlni.
Az UltraPro Lasagna Sütőt kikenem vajjal vagy margarinnal.
Megtöltöm a kivájt krumplikat a pörkölttel. Szépen sorba belerakom a Lasagna Sütőbe.
A pörkölt szafttal, ami megmaradt meglocsolom, frissen őrölt borssal fűszerezem, ráteszem az edény tetejét és 180 fokon szép pirosra sütöm.
Savanyúsággal kínálom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.