Tetszenek nagyon ezek a batyuk, elmentettem, koszi!
4 szelet tarja vagy comb
2 db főtt tojás
1 db zsemlye vagy kifli
só
petrezselyemzöld
mustár
mexikói keverék
liszt
tojás
zsemlyemorzsa
Az alapreceptet az Olcsó receptek oldalról vettem, kicsit másitottam rajta.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
A főtt tojásokat ketté vágjuk és kikaparjuk a belsejét. A sárgájákat összekeverjük az előzőleg megfőzött mexikói keverékkel, tejben áztatott és kifacsart zsemlyével. Izesitjük, sózzuk, borsozzuk, pici mustárt adunk hozzá és belekeverjük a petrezselyemzöldet is.
A hússzeletek végére rakjuk a tojást amit megtöltünk a keverékkel, egy kicsit mellé is rakhatunk ha marad. Ráhajtjuk a hús másik felét,, hústűvel megtűzzük. Lisztbe, tojásba, zsemlyemorzsába forgatjuk és olajon megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.