Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 2 péntek Zsigmond, Atanáz névnapja

Főoldal » Töltött börös-dagadó

felvitel dátuma: 2012-04-30 13:23:32       mai nézettség: 1       nézettség: 1539
részletes recept
Töltött  börös-dagadó
Hozzávalók 4 személyre:

 

-1 kg-os dagadó
-30 kg darált hús
-1 áztatott zsemle
-1 fej hagyma
- 3  gerezd fokhagyma
- 2 fej gomba
-2 tojás
-petrezselyem zöld
-só
-bors
-ételizesitő
- pirospaprika
-zöldségek
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

 

A darált húshoz keverem az apróra vágott hagymát és a le fokhagymát. A többi hozzávalót is beletéve jól összedolgozzuk és a dagadóba töltjük. A dagadót spárgával összekötöm.A kuktában zöldségeket vágok tetszés izlés szerint beleteszem a dagadót feltöltöm vizzel és 20 percet főzöm  Mikor kész kiveszem a kuktából  egy tepsibe teszem és 160 fokon kb 30 perc alatt szép pirossra sütöm
A zöldségeket összeturmixolom ebből lessz a szósz!!!!!
Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2012 május 1

Fincsi!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*