Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » töltöt zöldséges husos batyu

felvitel dátuma: 2012-06-11 10:07:42       mai nézettség: 1       nézettség: 2099
részletes recept
töltöt zöldséges husos batyu
Hozzávalók 4 személyre:

40dkg teljes kiőrlésű rozsliszt RL190,60 dkg finomliszt BL55,1.5evőkanál ,1.5 csomag élesztő(7.5dkg), 6 dl tej,2dl étolaj,2ek cukor ,plusz 1.5dl tej kellet még a teljeskiörlésü liszt véget.     töltelék.:mexikoi zöldségkeverék.1pohár rizs(képen látható 2dl)1csirkeleves kocka. ,1szál kockára vágot lecsokolbász,15dk  föt császárszalonna  csikokra vágva.. A tézta belsö kenéséhez nekem két közepes tojás kellet.hogy ne legyen száraz.:1doboz 175g tejföl,fél ek vegeta,és mustár.(kutyulás s kész)

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

a hozávalokat ösze keverjük s hagyjuk kellni .          adig elkészitjuk a tölteléket.: az egypohár rizs s a megfelelö keverésben a megszikoi zöldséget s hozáadjuk egy koca csirkrleves kockát,elepésig felteszük föni,mig a rizs megnem .  mig lasan adig  kolbászt és a szalonnát külön külön megpiritotam.férerakom ezeket .és ugyanaba az edénybe  borsalköménymagal füszerezet marha sertés darálhust vizel együt kicsi megfözöm.   iphogy elepje azt is a viz.elfözük a vizet a husirol.s hozákevertem a töbi tölteléknek valot.     Lisztezet deszkán kinyujtom ,vékonyan.   s tojásal lekent kis kockákba teszemsarkok felhajtom(tojástol öszeragadnak.)elömelegitet sütöbe teszük. ez az adag 1-2napig kitart.hütöbe tároljuk kihülés után.

Szakács: katalin


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*