Nagyon örülök a receptednek! Eddig ha nem volt szükségem a bőrre, ki szoktam dobni, mert nem tudtam, hogyan hasznosíthatnám. Mivel a májat nagyon szeretjük, tuti hogy többször el fogom készíteni ezt a finomságot. Köszi!
11 db csirkemell bőre
6 db tojás
1/2 kg csirkemáj
5 db apróra vágott gomba, 1/2 összeaprózott vöröshagyma
2 db zsemle, vagy ennek megfelelő mennyiségű kenyér
zöldségzöldje, só, fűszerek,
1 evőkanál zsír.
A bőrt besózzuk, A hagymát zsíron megpároljuk, rátesszük a gombát, addig pároljuk tovább, amíg eltűnik a leve majd folytatjuk a májjal a dinsztelést.Rátesszük a kicsavart kenyeret, a fűszeres tojást, folyamatos keverés mellett felfőzzük.Amennyiben maradt lé, teszünk hozzá 1 evőkanál zsemlemorzsát.
Megkenjük vastagon a töltelékkel a bőröket, feltekerjük, alufóliába csomagoljuk, megsütjük./Gázpalackkal működő gázzal 90 perc a sülési idő./
Krumplipürével, árpaérő körtebefőttel tálaltam.
Nagyon örülök a receptednek! Eddig ha nem volt szükségem a bőrre, ki szoktam dobni, mert nem tudtam, hogyan hasznosíthatnám. Mivel a májat nagyon szeretjük, tuti hogy többször el fogom készíteni ezt a finomságot. Köszi!
Köszönöm, Anka! Nálunk is összegyült, sajnáltam volna kidobni.Nagyon ízes, laktató eledel lett.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.