1 cs. Tante Fanny friss pizza tészta /400g/
2 cl étolaj a tepsi kenéséhez
2 szál csípős parasztkolbász
2 fej lilahagyma
20 dkg sonka
3 db paradicsom
2 db tv paprika
1 db hegyes erős paprika /elhagyható/
1 nagy doboz tejföl
3-4 gerezd fokhagyma
só
20 dkg reszelt trappista sajt
Előkészítés:
A fokhagymát átnyomjuk vagy apróra vágjuk és elkeverjük a tejföllel.
Egy csipet sót teszünk bele.
A kolbászt vékonyan leszeleteljük.
A hagymát, paprikákat, paradicsomot felkarikázzuk.
A sonkát vékony csíkokra vágjuk.
A tepsit kiolajozzuk.
Elkészítés:
A Tante Fanny tésztát a tepsink méretére nyújtjuk és a kiolajozott tepsibe tesszük.
Megkenjük a fokhagymás tejföllel.
Tetszőleges sorrendben rátesszük a feltéteket.
Én a kolbásszal kezdtem erre jött a lilahagyma, sonka, paprika, paradicsom, erős paprika.
Rálocsoltam a maradék fokhagymás tejfölt és megszórtam a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 30 percig sütöttem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.