cseppet se igy kell kinézni egy tökfözeléknek...tul sok benne a paprika és kevés a tejföl
1 közepes fej vöröshagyma
1 kg.gyalult tök /fagyasztott,vagy frissen gyalult/
3 evőkanál olaj
1 kávéskanál pirospaprika
1 kis pohár tejfől vagy joghurt
1 evőkanál liszt
só,kapor ízlés szerint
A megtiszított hagymát kockára vágva megpárolom az
olajon,lehúzom a lángról és belekeverem a pirospaprikát,
rádobom a tököt,megsózom, hozzáadom a kaprot és
visszateszem párolódni.
Amikor megpuhult a tök,behabarom a liszttel elkevert
tejföllel vagy joghurttal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.