Hozzávalók:
1 fej hagyma
2 evőkanál olaj
1 evőkanál pirospaprika
só
bors
6 db tojás
40 dkg zöldborsó
Elkészítés:
Az olajban megpárolom a hagymát, mikor üveges pirospaprikával meghinten, és kicsi vízzel felengedem . És hagyom forrni, azért, hogy a hagyma pépesedjen. Közben belerakom a zöldborsót hogy puhára főjön
Ezalatt a tojásokat megfőzöm. Hideg vízbe rakom őket, hogy könnyen meg lehessen pucolni őket.
Amikor a borsó is megfőtt sózom borsozom, és beleteszem a negyedekbe vágott főtt tojást. Még egy picike vízzel fel lehet önteni, és óvatosan megkavarni, és kész is van.
Lehet hozzá adni galuskát is de én most friss kenyérrel tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.