6 keményre főzött tojás
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál étolaj
2 evőkanál tejföl
1 kiskanál őrölt pirospaprika
fél csokor apróra vágott petrezselyemzöld
egy mokkáskanál mustár
só.
Az olajon állandóan kevergetve üvegesre sütjük az apróra vágott hagymát, meghintjük pirospaprikával, felöntjük egy deci vízzel, megsózzuk, belekeverjük a mustárt és a tejfölt.
Az így elkészült alapba tesszük a felszeletelt főtt tojásokat.
Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel és összeforraljuk a pörköltet (2-3 perc).
Ha kell, még utánsózzuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.