6db tojás, 1e.k mustár, 3db újhagyma, ízlészerint só, bors, 15dkg vaj(én kenyérravló vajat használok)
A tojásokat keményre fözzük , majd megtisztítjuk a héjától.A tojás sárgákat egy kistálkában habosra kavarjuk a vajjal és a mustárral és beletesszük a fűszereket.A fehérjéket apróra vágjuk és összekeverjük a sárgával , majd apróra beleaprítjuk a hagymát is.Lehet azonnal fogyasztani , de lehűtve még finomabb.Kenyére kenve akár magában fogyasztva nagyon különleges ínyencség.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.