1kg csirkemáj
0,5 kg rizs
8 db tojás
ételízesítő
bors
só
2 evőkanál olaj
hagyma
2 evőkanál zsír
A rizst sós vízben megfőzöm én teszek bele 1 kanál olajat. Közben 1 evőkanál olajon rántottát készítek nem kell kiszárítani! Ha megfőtt a rizs összekeverem ízlés szerint még megszórom ételízesitővel.
A 2 kanál zsíron megpirítom a kockáravágott hagymát beleteszem a csirkemájat megszórom ételízesitővel ,borssal keverek rajta kettőt majd felöntöm vízzel lefedem így főzöm kb 10 percig a maradék 5 percben leemelem a fedőt és lesül róla a felesleges víz is sűrű hagymás szaftot hagyva maga után :)
Én nagyon minimális sót használok, ételízesítőt használok mindenbe helyette, tehát ha te a só híve vagy nyugodtan helyettesítsd azzal ! Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.