4 db tojás
só, liszt ízlés szerint
6 db tojás
pici olaj
1 fej saláta
pici cukor, só , ecet .
A salátát 8 cikkre vágjuk, folyó vízben alaposan lemossuk.
Ízlés szerint cukros ecetes vizzel levet készítünk, amibe beleforgatjuk a megtisztított salátát, és állni hagyjuk.
A 4 db tojással, 1 dl vízzel, lágy de nem folyós tésztát kavarunk.
Forrásba lévő sósvízbe szaggatjuk, egy rottyanás után leszűrjük.
Hagyjuk kihűlni.
Pici olajat felforrósítunk, rárakjuk a nokedlit 2-3 szor
átkavarjuk.
Majd ráöntjük a felvert tojásokat.
1-2 kavarás után levesszük a tűzről, hogy inkább kicsit lágylegyen rajta a tojás.
Tányérra rakjuk, megszórjuk pici pirospaprikával, és salátával kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.