1 kg zőld paprika,3 közepes nagyságú vöröshagyma
1 kg paradicsom
1,5 dl étolaj,
1 mokka kanál só
3 csípet örölt borss
6 egész tojás
A z étolajban ,a karikára szelt vöröshagymát el kezdjük párolni,és a zöld paprikát is karikára szelve rá tesszük a hagymára,és a paradicsomot is karikára szeljük ,és kicsit ,hét nyolc percig várunk,és csak ezután adjuk a paradicsomot a többihez,és így együtt puhára pároljuk,a sót és a borssot is bele tettük,és a hat fel vert tojást kicsi sóval,rá öntjük a már meg puhult alapanyagra,és össze sütjük,és kész.,fél órán belül el készül.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.