60 dkg burgonya
6 dkg vöröshagyma
20 dkg alma
1 citrom
1 fejes saláta
1 csomó petrezselyemzöld
1 dl tejföl
1 nyers tojás
1 főtt tojás
só csipetnyi
bors csipetnyi
kakukkfű csipetnyi
tárkonylevél csipetnyi
A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk. A keményre főtt tojást szitán áttörjük ( Amelyben a forrásban levő lében tudjuk a burgonyát is megfőzni ), hozzáadjuk a nyers tojássárgáját, a tejfölt, a sót, a borsot, a finomra vágott petrezselymet a tárkonyt és a kakukkfüvet.
A savanykás almát meghámozzuk, vékonyra szeleteljük és a masszához adjuk.
A vöröshagymát lereszeljük, citromlével meglocsoljuk, majd a burgonyával együtt lazán az öntethez verjük.
Lehűtve fejes saláta- levelekre tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.