Nagyon jó a recept, hasonlót már készítettem, most ezt fogom megkóstolni! Koszi!
4 szele karaj csont nélkül
5 db tojás
10 dkg húsos füstölt szalonna
10 dkg sonka
1 fej vöröshagyma
10 dkg zöldborsó / mirelit vagy konzerv /
3 db szikkadt zsemle
2 dl tej
ételízesítő
őrölt fekete bors
só
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk.A hagymát,szalonnát,sonkát apró kockákra vágjuk.A tojásokból négyet megfőzünk.A zsemléket tejbe áztatjuk majd kinyomkodjuk.
Elkészítés:A szalonnát kipirítjuk,megdinszteljük rajta a hagymát.Rátesszük a sonkát,pár percig pirítjuk majd beletesszük a zöldborsót.Sózzuk,borsozzuk,pici ételízesítőt adunk hozzá 8-10 percig pároljuk.Hozzákeverjük a kockákra vagy szeletekre vágott főtt tojásokat,kinyomkodott zsemléket és egy nyers egész tojást.A tölteléket összedolgozzuk.A hússzeleteket kiolajozott tepsibe tesszük egymás mellé majd mindegyikre halmozunk a töltelékből jó bőven.Pici vizet öntünk alá és sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.