3 db tojás
¼ vaj 2-2,5 dkg
4 db paprika
1 jó nagy újhagyma szárával együtt
só (ízlés szerint)
bors (ízlés szerint)
1 tk. mustár (ízlés szerint)
1. A tojásokat keményre főzzük (10 perc).
2. A hagymát apróra vágjuk.
3. A megfőtt tojások héját eltávolítjuk. Egy tálban a tojásokat egy villával összetörjük. A vajat, sót, borsot, mustárt, hagymát hozzáadjuk és jól összekeverjük.
4. A kész masszát megízleljük, ha még szükséges, sózzuk, borsozzuk.
5. A paprikákat megmossuk, eltávolítjuk a magházát és a kész krémet beletöltjük.
1-2 órát hűtőben pihentetjük, hogy összeérjenek az ízek.
Kitűnő előételnek, de ehetjük magában vagy salátával, pirítósra szeletelve reggelire vagy vacsorára.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.