8 db tojás
* 10 dkg sajt
* 5 dkg feta sajt
* 1 mk mustár
* 3-4 gerezd fokhagyma
* 1 pohár tejföl
* 3-4 ek majonéz
* só
* bors
1. A tojásokat keményre főzzük, majd megtisztítjuk, és tojásszelő segítségével hosszanti és kereszt irányban feldaraboljuk, egy nagy tálba tesszük.
2. A tojáshoz hozzáadjuk a lereszelt sajtot (almareszelőn reszeljük le), a fetát, a zúzott fokhagymát és a többi alapanyagot.
3. Jól dolgozzuk össze, majd sózzuk, borsozzuk.
4. Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.