6. db. tojás
1 szelet kenyér
1 csokor petrezselyem zoldje
só / ízlés szerint /
olaj vagy zsír a kisutéshez.
A tojásokat jól megmossuk, felutjuk .
Egy tányérban teszunk ízlés szerint sót az apróra vágott petrezselyem zoldje 3/4 részét, és jól kikavarjuk, úgy hogy habos legyen .
Majd belecsipegetjukjuk a szelet kenyeret . Osszekavarjuk.
Az olajat,vagy a zsírt felforrósítjuk, és egyenletesen beleontjuk palacsintasutobe.
Mind a két oldalát megsussuk.
Lapos-tányérra tesszuk kozepére rátesszuk díszítésnek a megmaradt apróra vágott petrezselymet.
Korítésnek kínálhatunk friss paradicsomot, uborkát, paprikát,- vagy savanyúságot
Elkészítése egyszerű, olcsó, és finom,
Jó étvágyat hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.