Hozzávalók a leveshez: 1 fakanál zsír, 3 evőkanál liszt, kevés őrőlt paprika, zeller zöld, pár szem kömény.
Leves elkészítése. A zsiradékon a rántást, rózsszinre pirítjuk, rászórjuk az őről paprikát, fleengedjük kb.1.5 l. vizzel, jól elkeverjük,sózzuk, majd beletesszük a köményt, a zeller zöldet, és jól kiforraljuk. Ha kész beleteszünk személyenként egy egész tojást , nem kell a toját összeverni, egészben kell beletenni, nemszabad kavarni,mert szét megy a tojás. Tehetünk bele pár csepp ecetet aki szereti.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.