Leöntjük a tofuról a vizet, igényünk szerint daraboljuk, befűszerezzük, és állni hagyjuk egy jó fél órát, vagy többet is akár egy nedvszivó konyhai papirtörlőn.
Miután kiengedte magából a felesleges nedvességet, belisztezzük, majd egy serpenyőben mindkét oldalát pirosra süjük.
Tányérra tesszük, tetejére szórjuk a katsuobushit, majd leöntjük kevés szójaszósszal, és még forrón tálaljuk.
Én nem szeretem a katsuobushit, ezért én öntettel szoktam enni, és isteni finom.
Jó étvágyat kivánok! :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.