Nagyon finom !!!!!!
1,5 kg burgonya
1 evőkanál só
1 tk őrölt bors
2db tojás
20 ev k liszt
olaj a sütéshez
Tehetünk még bele ízlés szerint kakukkfüvet ,vagy petrezselyem zöldet is ,vagy aki szereti a fokhagymát azt is .
1. A burgonyát meghámozzuk megmossuk,és nagylyukú reszelőn lereszeljük.
és megsózzuk.
2. Pár perc után kinyomkodjuk, és hozzátesszük a fűszereket, tojást, lisztet, fakanállal összekeverjük.
3. Serpenyőbe kevés olajat teszünk, felforrósítjuk, majd kb. 1 ek masszát teszünk a serpenyőbe, a kanállal laposra nyomjuk, majd mindkét oldalát pirosra sütjük.
Tartár mártással tálalhatjuk ,de levesek mellé is finom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.