Hozzávalók
100 g teljes kiőrlésű rozsliszt, 200 g BL-196 teljes kiőrlésű búzaliszt, 3kk só, csipet aszkorbin, 1 kk sikér, 15g élesztő, 1 ek olaj, 1 – 1,5 dl víz 1 ek magkeverékek
Gyors kovász: 20 dkg graham liszt, 1 teáskanál cukor, 1g élesztő, 2 dl víz, össze keverjük egy éjszakát állni hagyjuk a konyhába letakarva. reggel egy savanykás illata van
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.