3 csomag Tante Fanny friss vajas-leveles tészta 270 gr
750 gramm túró (dobozos krémes jellegű)
cukor, citromhéj, vaniliás cukor, fagyasztott szilva
A Tante Fanny vajas-leveles tésztát előírás szerint kitekerjük, a cukorral, vaniliás cukorral citrommal ízesített túrót ráhelyezzük a tésztára, majd a félig kiolvadt negyedelt szilvát a túróba nyomkodjuk.
Összetekerjük és sütőpapíral kibélelt sütőlapra helyezzük. A réteseket felvert tojással kenjük, majd 210 fokra előmelegített, légkeveréses sütőbe helyezzük, aranysárgára sütjük kb. 25-30 perc alatt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.