Hozzávalók:
Krém:
Tetejére:
kakaópor
Elkészítjük a piskótát és hagyjuk kihűlni. A tejszínt felverjük robotgéppel jó keményre, beletesszük a vaníliacukrot és a vajkrémet, majd ezekkel is kissé verjük tovább. Megkenjük a piskótát a fele krémmel. A feketekávéba beleöntjük a rumaromát és megáztatjuk a babapiskótákat, de gyorsan mert nem jó, ha nagyon elázik! Rátesszük szépen sorba a krémre, majd bevonjuk a maradék krémmel és ha kész a tetejét sima kakaóporral meghintjük. Kicsit lehűtjük és tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.