2 cs. babapiskóta,2 adag erős feketekávé,1 cs. tiramisu krémpor,3-4 dl tej vagy tejszín,kevés őrölt fahéj,2 cl konyak vagy rum.
A tiramisuport a tejjel vagy tejszínnel kemény habbá verni és ízlés szerint beletenni az őrölt fahéjat.A babapiskótát a konyakos (rumos) kávéban megforgatni és egy téglalap vagy négyzet alakú tálba egymás mellé lerakni,rákenni a krém felét és szűrőn keresztül megszórni kakaóporral,ugyanezt a rétegezést folytatjuk,amíg elfogy a piskóta.Tetejére mindig krém kerül,amit kakaóporral megszórunk.(Legalább 5-6 órát hűtőben tárolni!)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.