5dl Hulala tejszín
5 ek cukor
25dkg Mascarpone
3dl kávé
1csom háztartási keksz
kakaópor
A tiramisu krémjéhez a tejszínt a cukorral keményre verjük, majd hozzádolgozzuk a mascarponét, közben lefőzzük a kávét.
Egy téglalap alakú jénaiba lerakunk egy sor kávéba mártott kekszet majd ráhalmozunk és egyenletesen elosztunk egy adag krémet, majd újra keksz és a krém következik. Ezt addig ismételjük, amíg megtelik a tál.
2-3 órára, de a legjobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt megszórjuk a kakóporral.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.