Nagyon szép!!:))
20 dkg babapiskóta
20 dkg mascarpone
2 db tojás
5 dkg cukor
1 csésze édesített kávé
kakaópor
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mascarponet. Habverővel símára kikeverjük és hozzáadjuk a tojások kemény habját.
A piskótákat beletesszük egy tálba, meglocsoljuk kávéval (én Nescafe-ból készítem) és egy réteg krémet rásimítunk, majd újabb babapiskóta réteg következik, ismét kávé, majd krém. Az utolsó krém tetejére kakaóport szitálunk.
A tetejét díszíthetjük tejszínhabrózsákkal.
Hűtőben tároljuk amíg a piskóta megpuhul.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.