25dkg Azzuro krémsajt
25dkg baba piskóta
3db tojás
3evőkanál cukor
1k.k.fahéj
2dl fekete kávé
4cl rum
1cs.vaniliás cukor
1csipet só
A tetejére kakaópor
A kávét meg főzöm,ki hűtöm és hozzá keverem a rumot.A tojássárgáját ki keverem a vaniliás
cukorral,egy csipet sóval,fahéjjal,és a krémsajttal. A tojásfehérjét habbá verem a cukorral,majd össze keverem a tojássárgás krémmel. A baba piskótát bele mártogatom a rumos kávéba és egy
tepsi vagy jénai aljába sorba egymás mellé lerakosgatom. A krém felét ráöntöm,majd megint egy sor baba piskóta következik és végül a tetejére a maradék krém kerül.
Tálalás előtt meg szórom a kakaóporral.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.