· 1 natur vajkrém
· 2 kanál porcukor
· 2 kanál méz
· 1 cs vanilia cukor
· 1 citrom reszelt héja, és leve
· 1 narancs reszelt héja, és leve
· 2 dl Hulala felverve
· 1 cs Aranka főzés nélküli pudingpor elkészítve
· 1 csomag baba piskóta
· kávé, tej, egy kis mandulalikőr ( babapiskóta mártogatáshoz)
A krém hozzávalóit egy tálba összekeverem. A kávés folyadékba mártogasd bele a babapiskótákat, de ne áztasd át teljesen, és rétegezd egy tál aljába. A piskótákra tegyél egy réteg krémet, tehetsz rá mandarint,és szórd meg kakaóporral. Ismételd meg a rétegezést. Ha elkészült, a tetejét is szórd meg kakaóval, és díszitheted mandarinnal. Fedd le a tetejét, és tedd hűtőbe legalább 4 órára.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.