4 tojássárgája
100 gr porcukor
2 vanília cukor
500 gr mascarpone
250 ml cukrozott habtejszín
48 db babapiskóta
2,5 dl kávé~erős főzett
amaretto likőr~ ízlés szerint
kakaópor
~Porcukorral és a vanília cukorral kihabosítjuk a tojássárgákat.
~Majd vízgőz felett 5-10 percig megfőzzük a krémet.
~Félre tesszük hűlni.
~A kihűlt krémet, összekeverjük a mascarponéval és a felvert tejszínnel.
~A babapiskótákat langyos amarettós-kávés keverékbe mártjuk,majd 1 sor baba és a krém fele,újból 1 sor baba,krém, kakaópor.
~Meghintjük kakaóporral és betesszük a frizsibe.
Jó Étvágyat Kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.