nagyon jol nez ki!
4 szelet csibemell
4 szelet sonka
4 szelet sajt
maradék rizsa
mustár
ananászkonzerv
A csibemelleket kevés olajon megsutjuk. Egy kacsasutobe belehelyezzuk a megsult csibemelleket. Megkenjuk mustárral a tetejuket, ráhelyezzuk mindegyikre 1 sonkaszeletet, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is jó, csak nem mutat olyan szépen rajta), rátesszuk egy merokanállal megformázott rizsát és befedjuk 1 szelet sajttal. Az ananászlevet (csak a kacsasuto aljára kell) egy kevéske vízzel elkeverjuk és ráontjuk a hússzeletek kozé. Betesszuk kb. 180 fokra és megsutjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.