Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Tevepúpos hús vagy ananászos hús

felvitel dátuma: 2011-12-29 22:50:39       mai nézettség: 1       nézettség: 4383
részletes recept
Tevepúpos hús vagy ananászos hús
Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet csibemell

4 szelet sonka

4 szelet sajt

maradék rizsa

mustár

ananászkonzerv

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A csibemelleket kevés olajon megsutjuk. Egy kacsasutobe belehelyezzuk a megsult csibemelleketMegkenjuk mustárral a tetejuket, ráhelyezzuk mindegyikre 1 sonkaszeletet, 1 lecsepegtetett ananászkarikát (darabos is , csak nem mutat olyan szépen rajta), rátesszuk egy merokanállal megformázott rizsát és befedjuk 1 szelet sajttalAz ananászlevet (csak a kacsasuto aljára kell) egy kevéske vízzel elkeverjuk és ráontjuk a hússzeletek kozéBetesszuk kb. 180 fokra és megsutjuk.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 melinda magdolna 2012 január 9

nagyon jol nez ki!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*