500 gr makaróni tészta (masnis tészta nekem szebb)
15 dkg sajt
15 dkg sonkás szalámi
4 - 5 főtt tojás
10 darab közepes savanyú uborka
1 - 2 ek, majonéz
2 dl tejfel
fél pohár joghurt
só, bors
A makaróni tésztát megfőzzük sós, olajos vízben.
A tojásokat keményre főzzük.
A sonkát, sajtot, uborkát és a főtt tojásokat apró kockákra vágjuk.
A majonézt, a tejfelt és a joghurtot összekeverjük, ráöntjük az előkészített salátára.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, pár órára lehűtjük, hogy összeérjenek az ízek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.